Produse

Indiferent de tipul de proiect pentru care alegi UltraVision, iti garantam rezultate de cea mai buna calitate, solutii inovative si o comunicare permanenta pentru obtinerea unui rezultat ce reflecta intocmai viziunea clientului.

SCIM 400 - este un software dedicat sectorului bugetar, creat special pentru a simplifica implementarea celor 16 noi standarde de control intern managerial impuse de reglementarile ordinului secretarului general al guvernului 400/2015. Datorita interfetei intuitive, soft-ul va putea fi folosit direct, fara a fi nevoie ca acesta sa fie invatat in prealabil de catre functionarul care urmeaza sa il utilizeze.

Pentru rescrierea documentatiei dictata de noile standarde impuse prin ordinul din 2015, UltraVision propune cea mai practica si simpla solutie si anume aplicatia prezentata pe site-ul special dedicat www.ControlInternManagerial.ro. Sub forma de sabloane autocompletante, SCIM 400 reface in doar 2 ore documentatia de 1800-2000 de pagini pentru care consilierii au nevoie de cateva luni, iar functionarii publici de peste un an de munca sustinuta.

Web design - pornind de la ideea ca pagina de web este cartea de vizita a afacerii moderne, oferim servicii de web design complet personalizabile in care tu faci parte din echipa de proiect la fel de mult ca web designerii si programatorii nostri. Te asteptam sa iti prezinti viziunea pentru ca noi sa o putem realiza in modul cel mai practic si usor de navigat cu scopul de a crea un spatiu web care sa reflecte intocmai principiile dupa care se ghideaza afacerea ta.

Odata pagina creata, iti oferim servicii de administrare integrate astfel incat sa nu mai fie nevoie de interventia altor programatori ori de cate ori trebuie schimbat ceva in continutul paginii.

Cautare


Contact


  • 0767.040.930
  • 0767.040.906
  • 0744.358.759
  • office@uvision.ro

Social Media


©

2014 ULTRA VISION S.R.L.

Este interzisa copierea, folosirea textelor sau a imaginilor din acest site