Servicii Ultra Vision

UltraVision ofera un pachet complex de servicii dedicat sectorului bugetar sau afacerii tale. Indiferent de domeniul pe care se concentreaza proiectele demarate in parteneriat cu compania noastra, iti garantam solutii inovative, personalizate si servicii de cea mai inalta calitate.

Web Design - UltraVision porneste de la ideea clara ca pagina web este cartea de vizita a fiecarei afaceri si institutii in parte. De aceea punem un mare accent pe calitatea serviciilor de web design oferite astfel incat acestea sa reflecte si sa transmita intocmai conceptul individual al fiecarui client in parte. UltraVision nu face simple pagini web, ci creaza spatii dedicate care sa poarte intocmai amprenta afacerii tale si care sa te reprezinte cu succes in mediul online astfel incat fiecare vizitator sa isi poata face o idee clara inca de la prima vizitare. Comunicam in permanenta cu clientul pentru ca tu sa ne poti spune exact ce iti doresti, iar noi sa realizam ceva ce iti depaseste asteptarile.

Solutii software custom dedicate business-urilor - Cauti solutii de software pentru afacerea ta insa nu te satisfac pachetele de programe deja existente pe piata? Ai nevoie de solutii dedicate care sa poata fi direct integrate pe domeniul tau de activitate si special concepute pentru nevoile exacte ale business-ului tau si a modului in care tu vizualizezi dezvoltarea si evolutia acestuia? UltraVision iti pune la dispozitie o echipa tanara, dinamica, ce nu se afla niciodata in pana de inspiratie cand vine vorba de solutii software dedicate. Daca ceea ce tu iti doresti nu exista pe piata sau daca ti s-a spus ca nu exista solutii, echipa noastra aduce capacitatea de inovatie a unor minti ce gandesc ca totul este posibil pentru a realiza exact solutia de care afacerea ta are nevoie, in varianta cea mai simpla si practica.

Solutii business pentru sectorul bugetar - Sectorul bugetar este un domeniu inca putin explorat de catre companiile de IT. UltraVision urmareste sa creeze solutii practice pentru insitutiile bugetare cu scopul de a scadea volumul de munca cu care se confrunta functionarii de stat si a eficientiza modul in care se desfasoara activitatea pe parte manageriala. Softul SCIM 400, cel mai mare proiect de acest gen demarat de UltraVision, a fost lansat in luna martie a anului 2014 si reprezinta cel mai bun exemplu asupra modului in care echipa noastra lucreaza in acest domeniu, punand accentul pe gasirea de solutii prin aplicatii simple, utile si intuitive pentru instituiile bugetare.

Cercetare de piata - Echipa Ultra Vision isi foloseste expertiza solida acumulata de-a lungul timpului si in cercetarea de piata, pentru a va livra solutiile cele mai eficiente de studiu aprofundat al domeniului dumneavoastra de activitate si in realizarea celor mai viabile strategii de business. La realizarea cercetarilor de piata si a studiilor de cercetare, utilizam cele mai adecvate solutii de colectare a datelor din teren, acestea trecand printr-un proces riguros de interpretare si analiza, fiind in final transpuse in informatii relevante pentru fundamentarea si implementarea strategiilor urmarite.

Cautare


Contact


  • 0767.040.930
  • 0767.040.906
  • 0744.358.759
  • office@uvision.ro

Social Media


©

2014 ULTRA VISION S.R.L.

Este interzisa copierea, folosirea textelor sau a imaginilor din acest site